miercuri, 5 iulie 2017

Si nori si soare si vant si durere si liniste

Si nori si soare si vant si durere si liniste … si toate se amesteca intr-un amalgam, intro cuva mare in care sentimentele se contopesc cu starile, iar rezultatul incearca sa convietuiasca cu e-ul meu. E greu? POate ca da…. Ce e insa sigur e ca iubirea poate sa fie ingredientul miraculous care sa le lege in armonie.
As vrea sa te strang tare in brate ca sa stiu exact sentimentul care ma leaga de tine, dar inainte de toate as vrea sa te tin de mana sis a te plimb prin visele mele, sa te duc pe plaja mea, acolo unde nisipul e fin si alb, iar marea senina si albastra. Nu vreau sa porti ochelarii de soare, vreau sa iti vad ochii in toata splendoarea lor. Imi plac ochii tai, te reprezinta atat de frumos. Vreau sa te plimb in picioarele goale acolo unde marea atinge tarmul, sa simti caldura si racoarea apei in acelasi timp. Si mai vreau sa te uiti sincer in ochii mei. Vreau sa imi zambesti fara sa imi spui nimic. Vreau sa iti ating parul si iti privesc licarirea din lumina. Apoi sa te sarut usor pe buze si tu sa razi ca un copil…
Te-as duce apoi in luminisul meu in care ma retrag de fiecare data cand mi-e dor de mine. E atat de verde iarba iar florile miros atat de puternic incat te imbata pe loc.
Te-as imbratisa inainte de plecare, si te-as tine in bratele mele putin….pentru ca mi-e dor

Un comentariu:

Lilian Nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit adresa de e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.