sâmbătă, 31 august 2024

Eagles - Hotel California (Live 1977) (Official Video) [HD]


Stiu sa tac cateodata cand ploua. Stiu sa plang insa de cele mai multe ori. Pentru ca afara e ceata acum stau nedumerit. Ma ingana seara ce parca ma vrea adormit. M-am gandit la multe mama si mi-am dat seama ca imi e dor de timp. Nu de cel care este si nici de cel ce va veni….ci de cel ce a plecat si a ras asa zglobiu lasandu-ma in urma sa. Nu ca as fi vrut sa il intorc inapoie…ci doar ca il vroiam oprit. Oprit ca sa pot iubi. As fi intors fata spre ea si i-as fi  zambit. Ea zambeste asa de frumos, asa de luminos incat imi e dor de soare. Ploaia cade insa si zilele senine s-au dus. Seara si-a capatat lumina ei si parca imi e dor sa adorm si sa privesc iarasi zambind spre dimineata. Mi-e dor mama sa pot dormi asa cum dormeam uneori, iar soarele sa fie cald si noaptea zambareata. De multe ori ma gandeam cat de mult as fi vrut sa o sarut. Sa fie a mea doar pentru cateva clipe in care doar sa o sarut…sa ii simt buzele calde si tacute. Sa nu ne spunem cuvinte ci doar sa ne atingem usor fiintele – asa de usor incat sa adormim intr-o clipa eterna pe care sa o pastram in suflet si azi si maine si asa pana cand ploaia ne va desparti. 

Undeva departe de ploaie...



Daca lumea s-ar opri pentru o clipa cred ca as inchide ochii si mi-as inchipui miscarea ei. M-as odihni apoi sub umbra unui copac, sau mai bine sub pacea si linistea soarelui arzator. As ridica privirea abia apoi ce ochii s-ar odihni cu linsitea acuta a surzeniei amintirilor. As apleca gura si as sorbi din izvorul de apa si as zambi cand as simti cat de rece poate fi.

Cred ca as cauta apoi sa vad de unde porneste lumeasi unde se opreste. Apoi as zbura deasupra tuturos si as canta, as canta asa de tare incat sa ma auda fiecare vietate. As plange si as rade si apoi as adormi din nou. As vrea sa ma trezesc cand totul o ia de la capat si sa va spun ce frumoasa e lumea, ce frumoasa e linistea naturii si ce calda e lumina soarelui. Daca nu distrugeti pamantul asta, poate ca invatati sa il iubiti!

sâmbătă, 24 august 2024

Momentos


Am simtit... cum o galeata de apa cu gheata imi improspateaza trupul. Am simtit pentru inceput, un fior de frig si apoi cum toate durerile suportate de-a lungul timpului au inceput sa se declanseze pentru cateva secunde. Am simitit in acelasi timp cum o flama mare de foc imi arde fiecare fir de par si aerul pe care il respir e atat de cald incat Sahara intraga mi-a intrat in ochi. Apoi mi-am dat seama ca am vazut-o iarasi, era doar chipul ei si un zambet la fel de interesant. O urasc atat de mult incat as cere-o de nevasta!

marți, 20 august 2024

Bella


Am fugit prin ploaie...am sarit peste balti si totusi m-am udat la picioare....apoi...dintr-o data m-am oprit. De ce era sa fug de o ploaie. Asa ca incet am luat-o pe drum incet savurand fiecare picatura care cadea peste mine. Am ridicat fata spre cer si ploaia m-a sarutat in perfectiunea ei. Uneori dragostea nu o gasesti acolo unde o cauti....ci in tine. Splendoarea unui sarut e doar in amintire. Iar amintirea sta in vise. 
Am inchis ochii in mijlocul ploii azi.
Daca as pleca acum, cred ca sufletul meu si-a facut datoria. Poate ca nu asa cum as fi vrut, insa tot timpul cu intentia de bine. As zbura intai peste lume si as lasa vantul sa ma mangaie pe fata.... apoi ploia sa ma sarute pe buze. O sa imi fie dor de lume, desi parca m-as mai lupta cu ea. 
Daca ar fi sa visez in seara asta.....as vrea sa adorm atat de adanc incat sa ma trezesc odihnit....asa cum nu am mai facut-o demult....

duminică, 18 august 2024


Nu a murit dragostea cand a vrut clipa si nici clipa cand a vrut senzatia. Care senzatie? Aceea din stomac! O mai sti? Eu nu am mai simtit-o demult. Oare e adevarata?

Sentimentele palesc in fata tacerii. Cum care tacere? Aceea, acuta in care te uiti pierdut si uiti si pana de ce esti acolo. Uneori am impresia ca astfel de clipe sunt ca si momentele de resetare sufleteasca. Imi place asa de mult tacerea… In tacere stau trairile intense, iar cand inchis ochii, le amplific…le doresc si visez in timp ce le traiesc. Cum nu e normal asta? Poi simplu….nu are nevoie de explicatie, pentru ca trairea se face cu ochii inchisi, iar sarutul la fel. Cum care sarut?